/ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО / Nutri Blender ST 800SG
Image
Назив: Nutri Blender ST 800SG
Шифра: 473
Бренд: Останати
Гаранција: 12 месеци
Залиха: Zaliha


Цена: 2,490 Ден
На Рати:
рати по
463 Ден

Плаќање на рати
Нарачка:
Додади во Кошничка
 

ST Nutri Blender 800SG, Superior Technology, Нутри блендер со 10 делови, 800W, Вклучени делови: База, 2 различни сечила, 1 висока чаша, 2 ниски чаши, 2 капачиња, 1 рачка, упатство за употреба, Сите делови се безбедни со BPA Free сертификат, Брзина на вртежи 13000-16000 rpm, 1 брзина