/ ГЛУВЧИЊА И ТАСТАТУРИ / Mouse A4 Q80 Bloody Gaming Multi Core
Image
Назив: Mouse A4 Q80 Bloody Gaming Multi Core
Шифра: 701
Бренд: Останати
Гаранција: 12 месеци
Залиха: Zaliha


Цена: 890 Ден
На Рати:
рати по
166 Ден

Плаќање на рати
Нарачка:
Додади во Кошничка
 

Resolution: 800 DPI
Connector: USB
Keystroke Lifetime: Over 3 Million times
Wheel Lifetime: Over 3 Million cycles