/ КОМПЈУТЕРИ / Kompjuter Gaming AMD Power - Ryzen 5 2600X 3.6GHz/ 16GB RAM/ SSD 480GB/ GTX1050TI-4G
Image

Бренд:
Артикал: Kompjuter Gaming AMD Power - Ryzen 5 2600X 3.6GHz/ 16GB RAM/ SSD 480GB/ GTX1050TI-4G
Шифра: 1040
Гаранција: 24 месеци
Залиха: ИМА
Цена: 39,990 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 39,990 Ден
Додади во Кошничка   

AMD Ryzen 5 2600X Six-Core 3.6GHz
MB A320M-H AM4 DDR4 3200MHz
VGA GeForce GTX1050TI-4G DDR5
DIMM 16GB DDR4 3200MHz
SSD 480GB SATA
Case ATX SAMA RGB