/ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО / Filter Aquaphor B100-15 - 1parce
Image

Бренд:
Артикал: Filter Aquaphor B100-15 - 1parce
Шифра: 1089
Гаранција: 0 месеци
Залиха:  ИМА 
Цена: 230 Ден
На Рати:
рати по
22 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 230 Ден
Додади во Кошничка   


AQUAPHOR Резервен филтер B100-15
капацитет 170 литри
за употреба со STANDARD
LINE
IDEAL