/ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО / Bokal Aquaphor STANDARD
Image
-13%

Бренд:
Артикал: Bokal Aquaphor STANDARD
Шифра: 1091
Гаранција: 0 месеци
Залиха:  ИМА 
Стара цена: 450 ден
Цена: 390 Ден
На Рати:
рати по
37 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 390 Ден
Додади во Кошничка   


AQUAPHOR STANDARD Бокал за филтрирање вода
Достапен во сина и портокалова боја
2.5л капацитет на бокалот
1.2л капцитет на инката
филтер за 170л вода
тип на филтер B100-15 вклучен во пакетот
антибактериско функционирање
отстранува: xлор
хлороформ и други органски хлор соединенија
талози (рѓа
песок
кал
полен)
метали и тешки метали (железо
олово
жива
бакар
алуминиум)
феноли и нафтени деривати
лекови
вклучувајќи и хормони и антибиотици
големи бактерии
смалува бигор