Image

Бренд:
Назив: Friteza ST DF-8550XW
Шифра: 194
Гаранција: 12 месеци
Залиха:  ИМА 
Цена: 1,990 Ден
На Рати:
рати по
187 Ден

Плаќање на рати
Нарачка:
Додади во Кошничка
 

ST DF-8550XW
Superior Technology
Фритеза
Бела боја
2000W
Капацитет 2.5 литри
Тајмер 30 минути
Термостат
Избор на температура на готвење
Двоен филтер
Нелеплива површина
Безбедносен механизам со кој капакот се отвара автоматски со притискање на копче