/ КОМПЈУТЕРИ И МОНИТОРИ / Monitor 22" Philips 223V7QDSB Slim V-Line, Full HD, 5ms, VGA, HDMI, Black
Image

Бренд:
Назив: Monitor 22" Philips 223V7QDSB Slim V-Line, Full HD, 5ms, VGA, HDMI, Black
Шифра: 489
Гаранција: 24 месеци
Залиха:  НЕМА 
Цена: 5,790 Ден
На Рати:
рати по
544 Ден

Плаќање на рати
Нарачка:
Додади во Кошничка
 

Philips FullHD LCD Монитор 223V7QDSB V-Line
Големина на панел: 21.5inch/54.6cm Панел тип: IPS
Оптимална Резолуција: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Време на реакција (типичен): 5 ms
Осветлување: 250 cd/m²
SmartContrast: 20.000.000:1
Контраст однос (типичен): 1000:1
Влезови: VGA (Analogue)
HDMI (digital
HDCP)
DVI-D (digital
HDCP)
223V7QDSB/00