/ МРЕЖНА ОПРЕМА / Bluetooth USB Dongle v4.0 Dual Mode
Image

Бренд:
Артикал: Bluetooth USB Dongle v4.0 Dual Mode
Шифра: 553
Гаранција: 0 месеци
Залиха:  ИМА 
Цена: 300 Ден
На Рати:
рати по
29 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 300 Ден
Додади во Кошничка   


Bluetooth Spec.v4.0 Compliant
Support profiles: networking,Dial-up,Fax,Lan,Headset
Interface: USB
Symbol: 3mbps
Range : 10m-20m