Image

Бренд:
Артикал: Toner for HP P1102 (435A/285A)
Шифра: 764
Гаранција: нема гаранција
Залиха: ИМА
Цена: 650 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 650 Ден
Додади во Кошничка   

Compatible Toner
Colour(s) of Print Cartridges Black
Print technology Laser

HP LaserJet M1132mfp, M1212nf, P1100, P1102, P1102w
HP LaserJet P1005, P1006

Цена:   650 ден
Цена:   650 ден
Цена:   150 ден