/ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО / Bokal Aquaphor Prestige
Image

Бренд:
Артикал: Bokal Aquaphor Prestige
Шифра: 932
Гаранција: 0 месеци
Залиха:  ИМА 
Цена: 490 Ден
На Рати:
рати по
47 Ден
Нарачани:
Бр
Износ: 490 Ден
Додади во Кошничка   


AQUAPHOR PRESTIGE Бокал за филтрирање вода
Сина боја
2.8л капацитет на бокалот
1.4л капцитет на инката
со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
филтер за 300л вода
тип на филтер B100-5 вклучен во пакетот
антибактериско функционирање
отстранува: xлор
хлороформ и други органски хлор соединенија
талози (рѓа
песок
кал
полен)
метали и тешки метали (железо
олово
жива
бакар
алуминиум)
феноли и нафтени деривати
лекови
вклучувајќи и хормони и антибиотици
големи бактерии
смалува бигор