ДОВЕРБА


Повеќе од 100 компании и над 300 корисници ја уживаат довербата во софтверите на МедиаНет. Најголем дел од решенијата, особено за големите компании, се специјално дизајнираат за специфичните потреби на истите. Вршиме навремена имплементација на тековните законски измени, со што се овозможува непречено функционирање на бизнисите.

Наше мото е креирање на решенија кои ќе кореспондираат на современите и скапи ЕРП системи, за буџет кој соодведствува на нашиот пазар.

ИСКУСТВО


25 годинишно искуство во изработка на софтверски решенија прилагодени на потребите на корисниците. Нашите софтвери се изработени со користење на најсовремените информатички технологии. МедиаНет е специјализирана за дизајнирање на ERP системи за средни и големи производствени капацитети по нарачка на компаните.

По потреба изработуваме специјализирани WEB решенија, како каталози на производи, eCommerc портали, со интеграција на податоците од ERP системите.

ПОДРШКА


МедиаНет е посветена на обезбедување на беспрекорна услуга во сите погледи. Се посветува внимание на секој наш клиент да му се обезбеди непрекинато функционирање на сервисите за време на непредвидени настани што можат да влијаат на нивниот бизнис. Подршката вклучува како подршка на софтверите така и подршка на компјутерските системи и мрежна опрема.

Доколку имате било какви прашања или ви требаат дополнителни информации, ве молиме посетете ја страната за техничка подршка.